Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7
Slideshow Image 8
Slideshow Image 9
Slideshow Image 10

 

Tenerife - Insulele Canare

Tenerife - Insulele Canare

 

      În ciuda faptului toate insulele sunt de origine vulcanică sunt foarte diferite una fata de cealalta, de exemplu pe insula Tenerife domină munţii înalţi, iar pe insula Lanzarote domină munţii mai puţin stâncoşi şi mai puţin înalţi.

Cel mai înalt punct de pe insulele Canare, care de fapt este şi cel mai înalt punct din Spania, este Pico del Teide de 3718 metri. Vârful muntelui este acoperit de zăpadă timp de mai multe săptămâni în timpul "iernii" în timp ce pe plajele de pe partea sudică turiştii se bucură de temperaturi de 25 - 28 grade C . Teide iarna

Insula Lanzarote este cea mai secetoasa, Gran Canaria cea mai urbanizata, La Palma cea mai verde, El Hiero cea mai izolata, iar cea mai bogata în frumuseţi naturale este La Gomera.

Temperatura apei Oceanului Atlantic, nu este chiar caldă, dar intotdeauna este intre 20-23 grade C.

ORAR DE ZBOR

13  iunie - 26 septembrie

BUCURESTI - TENERIFE


OTP - TFS       001    04:25   -  10:15
TFS  - OTP      002    20:45   -  02:35

Nota: orarul de zbor poate suferi modificari

Cele mai bune plaje din  Tenerife

Originea vulcanica a insulei indica faptul ca aici exista putine plaje naturale. Cele existente se caracterizeaza prin nisip negru provenit din roca vulcanica a insulei. Cererea mare pentru spatiu pentru plaja a condus la crearea artificiala a unor plaje, atat cu nisip vulcanic cat si cu nisip auriu, importat din Desertul Sahara.

Adeje

Partea de sud a insulei este destinatia de vacanta preferata de turisti. Cauza acestei optiuni este numarul de ore insorite care este mai mare aici decat in nord.

Orasul Arona este situat in partea de sud a insulei, in provincia Santa Cruz of Tenerife si este una dintre cele mai mari centre turistice de pe insula, cu peste 2 milioane de turisti este impartit in 4 zone:  Playa de las Américas, CristianosGalletas si

Costa del Silencio.

Pe de alta parteAdeje, face parte tot din provincia Santa Cruz of Tenerife, si este situat in partea de sud-vest a insulei.

In aceasta zona, activitatile principale se concentreaza in Playa de las Americas si Costa Adeje.

 •  Playa de las Américas

Aceasta statiune cunoscuta este situata in partea de sud-vest a insulei, intre orasele Arona si Adeje, si este plina cu hoteluri moderne, blocuri cu apartamente, resorturi si turisti. Soare, mare, plaja si sangria- toate se gasesc aici. Exista, de asemenea, o gama larga de baruri si restaurante, aici gasiti si cea mai agitata viata de noapte de pe insula. Playa de las Americas este cea mai cunoscuta si indragita statiune turistica - fiind inima insulei care pulseaza zi si noapte. Aici veti gasi o multime de plaje mici, nisipul artificial adus de om fiind protejat de apa oceanului cu diguri lungi. Este o zona cu un numar foarte mare de turisti, de aceea sa fiti pregatiti la plaje aglomerate. Plajele sunt apropiate, iar aici toate sporturile acvatice sunt disponibile. Plaja cu vestitul nisip negru si viata de noapte face din aceasta statiune o Mecca a turistilor, in special pentru cei din nordul Europei.

 • Los Cristianos  

 In primul rand este vestita pentru plaja naturala de langa port, iar in al doilea rand pentru Playa de las Vistas, care leaga statiunile Los Cristianos si Las Americas. Este populara in randul celor care doresc o vacanta mai linistita. Plajele artificale cu nisip auriu sunt foarte frumos amenajate. Los Cristianos dispune si de un port, care este locul de plecare in croaziere, excursii de pescuit, plimbari cu barcile cu fund de sticla, scufundari, precum si portul de plecare a ferryboat-ului spre insula la Gomera

 • Playa de Los Gigantes

Cunoscuta si sub numele de Playa de los Guios această plajă este situata in partea de vest a insulei Tenerife. Deşi mica pentru dimensiunea orasului, este o plaja indragita datorita peisajului inconjurator incredibil format din stâncile impunatoare, Giants (Uriase). Plaja este cu nisip negru.

 • Playa de Las Galletas

Aceasta plaja este situata în partea de sud a insulei, la sud de Arona. Plaja este in cea mai mare parte cu piatră, cu o mică parte cu nisip negru. Pentru a va putea bucura la maxim de aceasta plaja linistita aveti posibilitatea de a practica scufundari. Localitatea Arona este cunoscuta mai ales pentru că este un sat pescaresc si are restaurante foarte bune care va ofera peşte proaspăt.

 • Playa Fanabe

Situata in partea de sud a insulei, aceasta plaja este perfecta pentru plaja, cu nisip fin şi galben, dusuri si alte facilitati. Este considerată a fi una dintre cele mai bune plaje din Tenerife pentru nisipul său curat şi apa curata, precum şi pentru facilitatile pe care le ofera. Este certificata de UE cu steagul albastru.

 • Playa Torviscas

Este o plaja cu nisip auriu, cu Marina, baruri pe plaja, volei şi sporturi nautice. Este situata chiar langa piata Torviscas, cu priveliste minunata asupra insulei La Gomera în depărtare.

 • Playa del Roque

O alta plaja minunata cu nisip negru si apa curata. Această plajă poate fi accesata numai cu barca.

 • Playa El Médano

Este o statiune mica, în partea de sud a insulei Tenerife, la doar 7 kilometri de la Aeroportul Reina Sofia, şi la 20 km de la principalele statiuni din sud, Playa de las Americas şi Los Cristianos. O plajă naturala, cu nisip alb. Este una dintre cele mai mari plaje naturale cu o lungime de 2 km si datorita vantului este locul ideal pentru a practica windsurfingul si kitesurfingul.

 • Playa Las Teresitas

Este o plaja artificiala foarte frumoasa. A fost extinsă în anul 1973 cu nisip galben auriu, care a fost importat din Desertul Sahara. Aproximativ 4 milioane de saci de nisip au fost adusi atunci. Este cea mai cautata si vizitata plaja de pe insula.

 • Playa Jardim

Împărţită în trei părţi de roci, vă sugerăm să mergeti pana la “ultima” plaja, cea mai buna pentru înot. . Aici găsiti, de asemenea, o cascadă, care sigur va fi punctul de atractie al copiilor.
Aceasta plaja a fost distinsa cu steagul albastru de EU

 • Playa El Bullullo

Pentru a ajunge la El Bullullo (La Orotava) din Puerto de la Cruz puteti merge pe jos prin plantaţiile de banani timp de aproximativ 45 de minute, sau puteţi conduce, sau sa luati un taxi. Nu contează cum veti ajunge acolo, un lucru e sigur, vă veţi aminti intotdeauna cu placere aceasta călătorie. Este o plaja curata cu valuri mari.

 • Playa San Marcos

Un alt sat pescaresc, la 20 km vest de la Puerto de la Cruz, cu nisip negru vulcanic si pietre. In timpul saptamanii este un loc calm, linistit, cu restaurante langa plaja.

 • Lago Martiánez

Deşi nu este o plajă propriu zisa, dimensiunea şi frumuseţea pura a acestui complex multi-piscina este, de asemenea, o atractie. Situat la Puerto la Cruz, Martiánez Lago este un lac artificial construit din nisip vulcanic, în 1977, si se intinde pe o suprafata de 10.000 m2.

 • Plaje pentru nudisti

Cele mai importante plaje pentru nudisti sunt:

 • Playa de la Tejita (El Medano)

 • Playa de los Patos (La Orotava)

 • Playa de las Gaviotas (Sta. Cruz)

Tenerife - Insulele Canare - Orase


Tenerife
Tenerife

Unitati de Cazare - 5

Vacanta Personalizata !


Warning: Creating default object from empty value in /home/exoticwo/public_html/components/com_chronocontact/libraries/chronoform.php on line 144
 
   Nume*
   Telefon*
   Email*
   Tara*
   Transport
   Din data* la*
   Tip cazare
   Nr.Stele
   Adulti* Copii*
   Varsta copii
   Buget pers.
   Cod antispam   

Newsletter
Agentia Exotic Travel este inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarii de Date cu Caracter Personal cu numarul 21349

Copyright Exotictravel.ro    |    Toate drepturile rezervate    |    Termeni si Conditii    |    Contact    |    Site Map