Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7
Slideshow Image 8
Slideshow Image 9
Slideshow Image 10

 

Uzlina

Hoteluri Romania

ExoticWorld.ro

Sorteaza pe: Popularitate | Apreciere | Nume | Tip | Stele | Pret
Unitati de cazare pe Pagina 

Cazare in Uzlina

Complexul Cormoran 3

Complexul Cormoran 3  Star Rate[7175 Vizite]

►Informatii & Localizare Complexul Cormoran 3* ofera o gama larga de servicii, atat celor mai impatimiti pescari cat si celor care vin doar sa gaseasca o oaza de liniste. Comuna Murghiol, sat Uzlina ►Structura camere & Dotari ....

Voturi vizitatori (0)

Cazare in Uzlina

Uzlina

►La Uzlina se află birourile centrale ale Rezervaţiei Biosferei Deltei Dunării şi cele ale Fundaţiei Cousteau. Lacul Uzlina e zonă protejată pentru coloniile de pelicani.

  • Situare: Uzlina e o limbă de pământ de 700 de metri, înconjurată de braţul Sfântu Gheorghe şi de lacurile Gorgova-Uzlina.
  • Acces: Cu maşina puteţi merge până la Murighiol şi apoi cu o ambarcaţiune până la Uzlina.
  • Desigur, un sejur în Deltă nu înseamnă nimic fără plimbările cu barca pe lângă decorurile specifice zonei: mlaştini cu stuf, papură şi rogoz pe luciul apei, păduri luxuriante pe ţărm, peisaje ireale, cu nuferi şi păsări exotice în zona lacurilor.
  • Aveţi toate şansele zăriţi prin desişul verde diverse animale sălbatice - vulpi, cai sălbatici, şerpi sau ţestoase, dar mistreţii vor incita cel mai mult.

 

►Amurgul învăluie Delta în culori unice

Dacă pentru turiştii străini Delta e un Rai, de ce n-ar­ fi şi pentru noi? Mai ales tot ce-am învăţat la biologie sau zoologie se întâmplă acolo. Cinci dintre miile de specii de păsări sunt numite foarte plastic în engleză: The Big Five (într-o traducere aproximativă - Marele Cinci) sau altfel spus, pentagonatul pelicanului, al cormoranului pitic, al vulturului pescar cu coadă albă, al cormoranului şi al gâştei cu pieptul roşu.

Păsările sunt căutate şi urmărite cu binoclul, fotografiate şi puse în albume, ca nişte adevărate trofee. Dar corul de zburătoare include şi bâtlani, păsări ibis, egrete, mâncători de albine sau pescăruşi. Delta e un paradis cu insecte şi ţânţari, aşa nu plecaţi fără spray-urile care scapă o vreme de ele şi nu uitaţi daţi sistematic cu acesta.
Ţânţarii apar mai ales noaptea, dar tăunii sau viespile pot lua prin surprindere în orice moment al zilei. Dacă aveţi chef înotaţiţineţi cont Dunărea e un fluviu cu debit mare, iar în lacuri puteţi bloca în smârcuri.

Iar dacă aveţi ghinionul treziţi cu o lipitoare pe corp, nu trageţi de ea; se desprinde foarte greu şi poate provoca leziuni sau chiar o hemoragie mai mică. Ar fi bine aveţi nişte sare la voi, pe care s-o presăraţi în zona cu probleme şi va cădea singură.

Coloniile de pelicani stăpânesc lacurile din zona Uzlinei

►O barcă cu motor poate fi închiriată timp de patru ore pentru 200 de lei, cu tot cu barcagiu, sau timp de opt ore, pentru 285 lei. O şalupă e ceva mai scumpă: 425 de lei pentru patru ore şi 520 de lei pentru opt ore. Ambarcaţiunile pot circula în Deltă de la răsărit până la apus.

 

Vacanta Personalizata !


Warning: Creating default object from empty value in /home/exoticwo/public_html/components/com_chronocontact/libraries/chronoform.php on line 144
 
   Nume*
   Telefon*
   Email*
   Tara*
   Transport
   Din data* la*
   Tip cazare
   Nr.Stele
   Adulti* Copii*
   Varsta copii
   Buget pers.
   Cod antispam   

Newsletter
Agentia Exotic Travel este inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarii de Date cu Caracter Personal cu numarul 21349

Copyright Exotictravel.ro    |    Toate drepturile rezervate    |    Termeni si Conditii    |    Contact    |    Site Map