Error
 • XML Parsing Error at 2:32. Error 76: Mismatched tag
Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7
Slideshow Image 8
Slideshow Image 9
Slideshow Image 10

 

Vizite: 9573

Hotel Amelia Beach Resort & Spa

Star Rate
 • Oras:  Side
 • Stat/Regiune:  Charter Antalya
 • Tara:  Turcia
 • Check In:  From 14:00
 • Check Out:  Prior to 12:00
Hotel Amelia Beach Resort & Spa

Categoria:
Tip de masa: All inclusive
Website: -

 

Localizare

 

Hotelul este situat la 80 km de aeroportul din Antalya, la 90 km de orasul Antalya si la 10 km de orasul Manavgat, intr-o zona mai izolata. Hotelul a fost construit in anul 2008 si are o suprafata totala de 50000 m2. Este situat peste drum de plaja, intr-un complex izolat, cu multa verdeata, luminos, spatios, curat. Se ajunge la plaja printr-un pasaj subteran.

 

Cazare

 

Hotelul Amelia Beach Resort este compus dintr-o cladire de 6 etaje, in care sunt dispuse un total de 475 camere, din care 396 camere standard si 79 de camere familiale.
Minibarul este umplut zilnic cu apa si racoritoare; seiful este extra (1,5 euro/zi). Check-in 14:00 , check-out 12:00
Camerele standard pot avea vedere la mare (sea view); vedere partiala la mare (side view) / si vedere la imprejurimi (LAND VIEW)
Minibarul se umple 1 data pe zi cu apa, apa minerala si bauturi racoritoare. Seiful din camere este contra cost (1,5 euro/ zi). Zilnic se face curatenite si se schimba prosoaple, iar asternuturile se schimba la 2 zile. Pierderea cardului de acces in camera presupine o plata de 30 euro/card. Camerele standard pot avea vedere la mare (sea view); cu vedere partiala la mare (side view) si cu vedere la imprejurimi (LAND VIEW) Dintre acestea 55 camere sunt cu usa de conexiune si 4 camere pentru persoanele cu disabilitati.
Camerele standard au aproximativ 28-30 m2 si au baie cu cada si telefon, uscator de par, seif digital, minibar, aer conditionat centralizat (cu program), TV Satelit cu canale de muzica, telefon direct, balcon si parchet. Sunt dotate fie cu 1 pat matrimonial sau 2 paturi single si pot gazdui max 2+1 pers
Cele 79 camerele family sunt de trei tipuri : 22 camere family type A, 24 camere family type B si 33 camere family type C.
Camerele familiale tipul A (Family-room Type A) au aproximativ 35 m2 si au baie cu cada si telefon, uscator de par, seif digital, minibar, aer conditionat centralizat (cu program), TV Satelit cu canale de muzica, telefon direct, balcon si parchet. Acestea sunt dotate cu un pat matrimonial si 2 paturi supraetajate putand gazdui maxim 2 adulti si 2 copii.
Camerele familiale tipul B (Family room type B) au aproximativ 45 m2 si au 2 camere cu usa intre ele. Au baie cu cada si telefon, uscator de par, seif digital, minibar, aer conditionat centralizat (cu program), TV Satelit cu canale de muzica, telefon direct, balcon si parchet. Intr-o camera este 1 pat matrimonial iar in cealalta camera 2 paturi single si o sofa si pot gazdui maxim 4 adulti.
Camerele familiale tipul C (Family room type C) au aproximativ 50 m2 si au 2 camere cu usa intre ele si 2 bai cu cada/dus si telefon, uscator de par, seif digital, minibar, aer conditionat centralizat (cu program), TV Satelit cu canale de muzica, telefon direct, balcon si parchet. Intr-o camera este 1 pat matrimonial iar in cealalta camera 2 paturi single si o sofa si pot gazdui maxim 4 adultisi 1 copil.

 

Servicii

 

All Inclusive (AI) - 10.00 : 24.00
In restaurantul principal "ACACIA" se serveste , in sistem bufet deschis : micul dejun (07.00 - 10.00); mic dejun tarziu (10.00-11.00); cina (19.00-21.00). In cadrul Restaurantului Gardenia se serveste pranzul (12.30-14.30), prajiturele (16.00-17.00), inghetata (16.00-17.00), clatite turcesti (11.30-16.00) si gustarea de la miezul noptii (23.00-01.00). Pe timpul zilei se pot servi diverse gustariin cadrul Oleander Bar , intre orele 12.00-16.00.
Sunt 4 baruri in care se servesc bauturi racoritoare si alcoolice locale (bauturile se servesc la pahar) : Barul de la piscina (10.00-24.00), Snack-Barul (12.30-14.00), Barul Oleander - pe plaja (10.00-17.00), Acacia Restaurant (19.00-21.00).
Cu plata sunt toate bauturile de import, sucul natural de fructe si toate bauturile la sticla. In discoteca intrarea este libera, dar consumatia se plateste, fresh-ul de portocale costa 1 euro.

 

Facilitati

 

Restaurante A` la Carte (cu rezervare in prealabil) - se poate merge la fiecare restaurant 1 singura data pe saptamana fara plata.
TULIP Restaurant (capacitate 110 de locuri)- cu specific turcesc ; OLIVE Restaurant (capacitate 80 de locuri) - specific Italian; BONSAI Restaurant (capacitate 80 de locuri) - cu specific chinezesc.
Asistenta medicala, baby sitting (cost aprox. 10euro/zi), spalatorie si curatatorie, coafor, magazine, rent a car sunt contra cost, halat si papuci gratuit pe timpul verii, iar iarna halatul costa 1 euro/zi.

 

Plaja si piscine

 

(Blue Flag) Plaja privata cu nisip si pietricele, iar dupa 3 m apa se adanceste. La plaja se ajunge printr-un tunel subteran care traverseaza soseaua. Sezlongurile si umbrelele sunt fara plata. Pentru prosoapele se depune un depozit. Hotelul dispune si de un ponton.
Piscina interioara (150 m2 / 140 cm), piscina exterioara (2600 m2, 140 cm), piscina cu tobogane (220m2), piscina pentru relaxare (170 m2), piscine pentru copii (50 m2 / 35 cm). Aquapark-ul este deschis intre orele 10.00-12.00 si 15.00 -17.00.

 

Sporturi

 

2 terenuri de tenis, 1 teren de baschet (este nevoie de rezervare in prealabil). Cu plata: nocturna si echipamentul pentru tenis, internet.

 

Activitati

 

Baia turceasca , sauna si fitness sunt gratuite. Cu plata : bowling, biliard, play station, masaj, peeling, thalasso, tratamentele faciale.
In fiecare seara au loc programe de animatie in limba turca, germana, engleza si rusa si o data pe saptamana au seara turceasca. Amfiteatrul are o capacitate de 700 locuri. O data la doua saptamani au loc petreceri tematice (noapte turceasca). Mini club pentru copii intre 04 - 12 ani, 6 zile / saptamana si are program intre orele 10.00-12.00 si 15.00-17.00. Programe de animatie pentru copii, aerobic, gimnastica, dart`s, tenis de masa, volei.

* Toate informatiile despre hotelul Hotel Amelia Beach Resort & Spa au fost adunate in Mai 2011. Nu suntem raspunzatori de modificarile aparute ulterior.

 • Poze
 • Rezervare
 • Opinii Vizitatori
Nume* Telefon Email*
   Din data* la*    Adulti*
Copii    Varsta copii
Scurta descriere
   Cod antispam   

Campurile marcate cu * sunt obligatorii.

In order to greatly improve the quality of service that we are able to offer, we would like to receive all your reviews. We promise of our effective changes!

Rating general

Service

Facilitati

Cleanliness

Location

Value

Alternative de cazare

Urmatoarele hoteluri se afla in apropierea Hotel Amelia Beach Resort & Spa.

Hotel Ali Bey Resort Side

Hotel Ali Bey Resort Side  Star Rate

Categoria: Tip de masa: All Inclusive Website: - Localizare Hotel Ali Bey Resort Side este situat la 70 km de aeroportul Antalya, la 2 km de Side. Este construit in ....

Hotel Aska Washington Resort

Hotel Aska Washington Resort  Star Rate

Categoria: Tip de masa: All Inclusive Website: -   Localizare   Hotelul a fost deschis in 2000, renovat in 2009, preluat de Aska in 2010; si este s....

Hotel Asteria Side

Hotel Asteria Side  Star Rate

Categoria: Tip de masa: Ultra All Inclusive Website: - Localizare   Hotelul este situat la 3 km de centrul orasului Side, la 80 de km de Antalya si la 71 de....

Hotel Asteria Sorgun Resort

Hotel Asteria Sorgun Resort  Star Rate

Categoria: Tip de masa: Ultra All Inclusive Website: - Localizare   Hotelul este situat la 5 km de centrul orasului Manavgat si la 3 km de Side. Aeroportul ....

Hotel Aydinbey Kings Palace & Spa

Hotel Aydinbey Kings Palace & Spa  Star Rate

Categoria: Tip de masa: Ultra All Inclusive Website: - Localizare   Hotelul este situat la 60 km de aeroportul din Antalya, la 15 km de orasul Side, pe malu....

Hotel Barut Hemera Resort & Spa

Hotel Barut Hemera Resort & Spa  Star Rate

Categoria: Tip de masa: Ultra All Inclusive Website: -   Localizare   Hotelul este localizat in regiunea Kumkoy, la 3 km de centrul orasului Side s....

Hotel Calimera Kaya Side

Hotel Calimera Kaya Side  Star Rate

Categoria: Tip de masa: Ultra All Inclusive Website: - Localizare   Situat la 70 km de centrul Antalyei, la 7 km de Side.       ....

Hotel Crystal Admiral Resort Suits & Spa

Hotel Crystal Admiral Resort Suits & Spa  Star Rate

Categoria: Tip de masa: Ultimate All Inclusive Website: -   Localizare   Hotelul este situat in Kizilot, regiunea Side, la 80 km de aeroportul din ....

Hotel Crystal Sunrise Queen

Hotel Crystal Sunrise Queen  Star Rate

Categoria: Tip de masa: Ultimate All Inclusive Website: -   Localizare   Situat pe plaja din Side - Kumkoy, la 65 km de aeroportul international An....

Hotel Grand Prestige

Hotel Grand Prestige  Star Rate

Categoria: Tip de masa: Ultra All Inclusive Website:-   Localizare   Hotelul este situat in regiunea Titreyengol, la 250 m de plaja, 65 km de aerop....

Hotel Otium Eco Club Side

Hotel Otium Eco Club Side  Star Rate

Categoria: Tip de masa: All inclusive Website: - Localizare Hotelul se afla in zona Side - Manavgat, la 7 km de centrul statiunii, la 70km de aeroportul Antaly....

Hotel Paloma Sentido Perissia

Hotel Paloma Sentido Perissia  Star Rate

Categoria: Tip de masa: All Inclusive Website: -   Localizare   Hotelul este situat la 3 km de Side, 65 km de aeroportul din Antalya si 6 km de Man....

Hotel Royal Dragon

Hotel Royal Dragon  Star Rate

Categoria: Tip de masa: Ultra All Inclusive Website: - Localizare   Hotelul este situat in Evrenseki, la 5 km de Side si 48 km de aeroportul din Antalya. Ho....

Hotel Sea World Resort & Spa

Hotel Sea World Resort & Spa  Star Rate

Categoria: Tip de masa: All Inclusive Website: - Localizare   Hotelul este situat in regiunea Manavgat, la 15 km de Side si 70 km de aeroportul din Antalya.....

Hotel Silence Beach Resort

Hotel Silence Beach Resort  Star Rate

Categoria: Tip de masa: Ultra All Inclusive Website: - Descriere concepte masa Ultra All inclusive.   Localizare   Hotelul este localizat i....

Hotel Starlight Convention Center Thalasso & Spa

Hotel Starlight Convention Center Thalasso & Spa  Star Rate

Categoria: Tip de masa: Ultra All Inclusive Website: - Localizare   Hotelul este situat in regiunea Manavgat la 15 km de centrul orasului Side si la 80 km d....

Hotel Sueno Beach

Hotel Sueno Beach  Star Rate

Categoria: Tip de masa: Ultra All Inclusive Website: -   Localizare   Hotelul este situat in Side, la 60 km de aeroportul din Antalya.   ....

Hotel Sunrise Park Resort & Spa

Hotel Sunrise Park Resort & Spa  Star Rate

Categoria: Tip de masa: Ultra All Inclusive Website:-   Localizare   Hotelul este situat la 15 km de centrul orasului Side si la 80 km de aeroportu....

Hotel Voyage Sorgun

Hotel Voyage Sorgun  Star Rate

Categoria: Tip de masa: Ultra All Inclusive Website: - Localizare   Hotel este situat la 3 km de central orasului Side, la 75 km de centrul orasului Antalya....

Oferte Turcia PDF


   
   

Vacanta Personalizata !


Warning: Creating default object from empty value in /home/exoticwo/public_html/components/com_chronocontact/libraries/chronoform.php on line 144
 
   Nume*
   Telefon*
   Email*
   Tara*
   Transport
   Din data* la*
   Tip cazare
   Nr.Stele
   Adulti* Copii*
   Varsta copii
   Buget pers.
   Cod antispam   

Newsletter
Agentia Exotic Travel este inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarii de Date cu Caracter Personal cu numarul 21349

Copyright Exotictravel.ro    |    Toate drepturile rezervate    |    Termeni si Conditii    |    Contact    |    Site Map